فرماندار آمل گفت: در آمل ۱۰۰ پروژه با ماهیت مناسب اقتصادی با اعتبار حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در دست اجراست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سیدعباس حسینی پیش از ظهر امروز در جلسه تسهیل و رفع مشکلات شرکتهای بورسی شهرستان آمل، اظهار کرد: آمل شهر هزارسنگر و شهر تاریخ و شهید و کارآفرینی و اقتصاد است که دارای بزرگترین مجموعههای توزیعی و صنفی و همچنین امنترین و بزرگترین شهرکهای صنعتی شمال کشور است.
وی افزود: حجم بالای ارقام کشاورزی مازندران در آمل تولید میشود و باید در حوزه اقتصاد نیز کارهای ویژهای انجام شود.
فرماندار آمل با بیان اینکه آشنا نبودن با اصول حوزه اقتصاد و کارآفرینی از معضلات مهم ما در استان است، خاطرنشان کرد: برای افزایش بهرهوری در بنگاههای اقتصادی آمل، قدمهای بزرگی برداشته شدهاست.
حسینی گفت: در آمل ۱۰۰ پروژه با ماهیت مناسب اقتصادی با اعتبار حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در دست اجراست.
وی افزود: در این شهر بزرگ مازندران، در حوزه گردشگری و توسعه نیز ظرفیت بالایی وجود دارد که برای دستیابی به این اهداف، برنامههای مهمی در دستور کار است.
حسینی ادامه داد: در حوزه برنج، در آمایشِ سرزمینی تلاش کردیم تا در این بخش پیشرو باشیم. که قابل ذکر است: دو شرکت مازندرانی در بورس پذیرش مالی گرفتند که هر دو از آمل هستند و باید برای شتاب بیشتر کمک حالشان باشیم.
به گفته فرماندار آمل، این شهرستان ظرفیت بالایی دارد و امیدواریم در رساندن بازار سرمایه به جامعه هدف تسهیلگری شود.
وی گفت: با تدابیر استاندار، در حوزه بازار برنج و فروش، اتفاقات خوبی افتاده اما در ادامه راه باید با استفاده از بازار بورس، در فروش تسهیلگری شود.
حسینی افزود: اکنون برنج در دست برنجکاران ما باقی مانده و انتظار میرود که در این بخش برای فروش کمککارشان باشیم.
وی گفت: برنج در شالیکوبیهای ما آفَت میخورد و از بین میرود. تلخ است برنجی که با مشقت فراوان بهدست آمده، راحت از بین برود.
بنابراین ما انتظار داریم که کمک کنید تا افراد با بازار بورس آشنا شوند و با توسعه سواد بورسی، به توسعه اقتصاد حاصل از فروش برنج و سایر محصولات کشاورزی کمک شود.
پایانپیام/ ۸۶۰۰۲/م